U bevindt zich hier: Home Kapper Drenthe Kapper Hooghalen Bazuin

Bazuin

Hoofdstraat 8
9414AC Hooghalen
Nederland

Telefoon: (+31) 0593592321
52.9209366.541913
143 4.0862656072645 82 8.1
Gemiddelde waardering uit 143 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Klassieke topkapster.
Mijn vriend heeft een zg kapperstick en dat houdt in dat hij alleen maar geknipt en geschoren wil worden door een kapster in een wit jasje en bij voorkeur onder een witte kapmantel. Die tick komt voort uit zijn jeugd toen hij door de plaatselijke dorpskapster op toch wel enigzins afstandelijke, maar bovenal klinische wijze " onder handen" werd genomen. Hij heeft, zo vertelde hij mij, zijn eerste erotische beleving gehad, een erectie onder de witte kapmantel, terwijl de kapster, die hij op dat moment als dominant ervoer, hem knipte, Jullie weten dt mischien nog wel, met zo'n koude stalen handtondeuse. Kapster Bazuin voldoet nmm aan dat beeld van kapster die je doodgewoon en zonder opsmuk " onder handen "neemt !! Dat ze daarbij een wit schort draagt maakt het voor de kapsterstick klanten extra aantrekkelijk.
Degelijk en zelfverzekerd.
Mij niet bekend
Waardering:
5.0 10.0
|
Stil
Wat is het akelijg stil rond onze geliefde kapster in Hooghalen ?? Is de salon gesloten? Heeft de kapster geen zin meer ? Is de spanning er af nu elke kapster aan opscheren doet ? Heeft iemand haar overigens in de nieuwe witte jas zien werken ?
???????
????????
Waardering:
5.0 10.0
|
Red het niet voor de feestdagen......
Helaas red ik het niet om voor de feestdagen nog even bij kapper Bazuin langs te rijden. Vrijdag na de kerst maar even proberen. Gezellig bijpraten en de coupe weer kort / kaal geschoren.
Prima kapper !
Afstand
Waardering:
4.0 8.0
|
kaal
mijn vrouw had voor mij naar kapster Bazuin gebeld om te kijken of zij tijd had, en tevens besproken hoe zij het geschoren wilde hebben. Mvr Bazuin heeft dit zeer professioneel uitgevoerd, zodat ik er weer lekker kaal bij loop, van een uitgegroeide krullenbol naar een fris gemillimeterd hoofd met een kuifje van voren, nek en boven de oren lekker kaalgeschoren, tevens had ze mijn snor en bakkebaarden weggeschoren, omdat het onverzorgd stond bij het kortgeschoren kapsel. Het was even schikken toen ik in de spiegel keek, maar ben zeer tevreden met het resultaat. Ze heeft er wel werk aan gehad, maar het resultaat loont, maar ik zal het niet meer zo lang laten groeien
zeer professionele kapster, die volgens mijn vrouw precies gedaan heeft wat zij haar gevraagd had, met een goed resultaat
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Volgende week donderdag bezoekt mijn man de kapper
Volgende week ga ik met mijn man mee naar Hooghalen. Wij wonen in Beilen en mijn man komt al jaren bij kapper Bazuin. Ik heb mijn eigen kapster maar heb hier in het verleden ook wel eens mijn haar laten knippen en watergolven. Dames en heren zijn hier nog ouderwets van elkaar gescheiden. Dat vind ik wel leuk om te zien. Ik heb alle reacties eens doorgelezen. Wat mij opviel is dat er veel geschreven is over de zwarte kapmantels. Die gebruikt de kapper volgens mij niet meer. De laatste keer zat mijn man onder een groen kappersschort. Heel fris en netjes.
Kapper heeft altijd wel tijd om te knippen. Ik hoop dat u iets heeft aan mijn bijdrage.
Geen minpunten
Waardering:
4.0 8.0
|
ideaal als je je man of zoon mooi kort wil
Ofschoon ik niet in de buurt woon, ben ik er (in de trant van wat Martin vermoedt) de jongste maanden al twee keer met mijn zoon naartoe gereden, vanwege de aanbevelingen hier. Ik kan al het goede dat hier is gezegd alleen maar bevestigen. De eerste keer heeft ze de nek en zijpartijen van mijn zoon gemillimeterd (niet helemaal kaal, maar dat had ik ook niet opgedragen) en dan tondeuse over kam, de tweede keer nog korter (nek en zijkant goed kaal, zoals ik ook had aangegeven). Nog een positief punt is dat je er niet hoeft bij te blijven. De tweede keer was ik tussendoor snel een boodschap gaan doen nadat ik gewoon had aangegeven dat ik het graag nog korter had gehad, met de nek- en zijpartijen echt goed kaalgeschoren deze keer. Toen ik terugkwam, was mijn zoon al netjes geknipt, achterkant en zijkant goed kaal zoals gevraagd en ook nog iets hoger uitgeschoren (had ze spontaan begrepen dat dit automatisch werd verwacht), bovenaan 9 millimeter en pony helemaal weg. Jammer dat het niet bij de deur is, anders stuurde ik mijn zoon er om de twee weken. Goed kort, zoals het hoort.
Ideale kapster als je het haar van je man of zoon kort wil. Heel handig met de tondeuse, scheert heel netjes en grondig op, en kort betekent bij haar ook kort. Begrijpt hoe een man er netjes hoort bij te lopen. Heeft aan een half woord genoeg en voelt goed aan hoe je het wil.
geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Druk
De laatste keren dat ik bij Mw. Bazuin ben geweest viel het me op dat het er steeds drukker is. Komt dit door de positieve waarderingen ? Volgende week maar weer eens naar de kapper.
Goede kapster
Zwarte kapmantel. Gats.
Waardering:
4.0 8.0
|
Tikfout
Moet zijn : Zonder nekpapiertje blijft het onfris De waardering voor deze allervriendelijkste en vakbekwame kapster moet natuurlijk geen 2 zijn maar zeker een 8 . Sorry voor de putje,s !!!!!!!
Kapster
Zwarte lap zonder nekpapiertje
Waardering:
4.0 8.0
|
Gezellig
Verleden week vrijdag middag weer even binnen gestapt bij Mw. Bazuin. Altijd gezellig om even binnen te stappen. Aardige kapster en meestal wel tijd om je te helpen
Je hoeft niet echt af te spreken. Wanneer er plaats is helpt ze je meteen.
Geen. Gewoon een leuke kapper. Misschien een paar nieuwe kapmantels aanschaffen zoals hier eerder werd beschreven. Inderdaad niet meer in het zwart. Dat is zo'n doodskleur. Wie heeft dat ooit verzonnen ....
Waardering:
4.0 8.0
|
Voor de vakantie nog even naar de kapper
Aankomende week gaan we met vakantie. Dus dinsdagmiddag maar even met mijn man mee naar Kapper Bazuin zodat hij weer kort geschoren kan worden. Ik zie er al weer naar uit om mijn man in de stoel te zien zitten. Mooi blauw schort om. Bijna 5 weken geleden dat mijn man geschoren en geknipt is. Het wordt dus weer tijd voor een mooie opgeschoren bloempot model.
Kapper kan goed scheren. Voert uit wat je haar opdraagt.
Geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Netjes
Verleden week dinsdag de kapper gebeld en gevraagd of ze nog tijd had om mijn man te knippen en te scheren. Pony weer lekker kort maar ook bovenop moest er weer behoorlijk wat vanaf. En kapper Bazuin doet wat je aangeeft. Bovenop weer een stu korter geknipt en de pony weer netjes recht en kort afgeknipt.
Doet gewoon wat je afspreekt
Zijkanten en achterzijde waren dit keer niet kaal uitgeschoren. Dit had ik ook niet duidelijk aangegeven aan de kapper. Binnenkort nog maar een keertje langs dus.
Waardering:
4.0 8.0
|
voor vicky
voor mijn vrouw is uitgroeien ook geen optie, maar zo gauw ik lekker kaalgeschoren terugkom van een scheerbeurt, scheert mijn vrouw het van achter en opzij kaal met mijn scheermes, lekker glad, precies tot het begin van het opgeschoren randje. Dit doet ze 2x per week, en als het opgeschoren randje te lang wordt stopt ze met scheren tot het geheel stekelig wordt, en het dus weer tijd wordt om weer geheel kortgeschoren te worden. Zo heb ik zeker een tijdwinst van ruim 1 maand.
Waardering:
5.0 10.0
|
Kort en kaal
Inderdaad is het mooier wanneer een man er netjes kort geschoren bijloopt. Ik bel vaak even van te voren en geef aan wat er moet gebeuren. En de kapster voert het altijd zo uit zoals ik vind dat het moet. Kaal rond de oren en ook de achterzijde kaal uitgeschoren. Ik vind het opgeschoren randje altijd mooi om te zien. De laatste keer heeft de kapster de rand weer netjes opgeschoren maar ook meer stomp. Een echt ouderwets bloempot model zoals je vroeger veel zag. Geweldig om te zien hoe de kapster dit model scheert.
Mooie blauwe kapmantel. Heerlijk om mijn man onder het blauwe schort gevangen te zien zitten.
Ik vind dat de kapster de tondeuse harder tegen het hoofd moet zetten. Het mag wel wat minder lief. Het hoofd mag ook meer naar voren worden geduwd zodat de achterzijde goed uitgeschoren kan worden.Dit geldt natuurlijk ook voor de zijpartijen. Jammer dat de kapster het niet na scheert met het scheermes. Netjes kaal met een mooie botte rand erin.
Waardering:
4.0 8.0
|
goed kaal opgeschoren
hallo fireblade, ik heb het inderdaad rond de oren en in de nek goed kaal uitgeschoren als mijn man de kapstoel verlaat, maar gewoon langer wachten, zoals je voorstelt, is voor mij niet echt een optie: ik vind het een verschrikking als het op de oren valt of als de achterzijde helemaal bedekt is. Hij moet het altijd kort dragen van mij, en kort betekent echt kort, niet zoiets halfslachtigs.
Waardering:
5.0 10.0
|
voor vicky opgeschoren
hallo, ook ik moet er een eind voor rijden, maar heb het er graag voor over, een kapster waar kaal ook echt kaal wordt, liever iets minder vaak ernaartoe, maar wel goed kaal opgeschoren terug.
uitstekend opscheerwerk
afstand, maar meer dan waard, maardaar kan de kapster ook niets aan doen.
Waardering:
5.0 10.0
|
blijkbaar nog een échte herenkapster
Naar de ervaring van Erna te oordelen is dit blijkbaar echt de kapster die ik voor mijn eigen man zou willen, helaas is het nogal ver, het is niet haalbaar om er mijn man regelmatig heen te sturen. Kennelijk is dit nog een kaspter bij wie kort ook echt kort is en die weet hoe een man er opgeschoren hoort bij te lopen. Ik ben het helemaal eens met Erna dat het belangrijk is dat het ook kaal wordt als je zegt dat het kaal moet. Jammer dat ik in de buurt zo niemand ken naar wie ik mijn man kan sturen in de wetenschap dat hij geknipt en geschoren zoals ik het wil naar huis zal komen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Dinsdag
Dinsdag met mijn man mee naar kapster Bazuin. Ondertussen zijn we weer een kleine 4 weken verder. Tijd om mijn man weer even kort te laten scheren. Dinsdag eerst even bellen of de kapper tijd heeft.
Een goede kapster. Vriendelijk en altijd tijd om mijn man kort te scheren.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
voor het eerst hier geschoren
Afgelopen week met het lekkere lenteweer vond mijn vrouw dat ik maar weer eens lekker opgeschoren moest worden. En goed kort. Mijn haar was 3 cm lang en het begon weer te krullen, nu is alles perfekt kort, het nektapijt weggeschoren, rondom kaal en van voren netjes recht tot de haargrens. Klasse vakwerk, kom hier zeker weer.
Goed kort opgeschoren
Geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Kaal
Verleden week is mijn man weer geschoren door kapper Bazuin. En hoe ! Lekker kaal rond de oren en de nek netjes uitgeschoren. Ook de pony is weer heerlijk kort geknipt.
Kapper Bazuin voert uit wat je haar vraagt. Niet onbelangrijk. Wanneer je aangeeft dat het kaal moet dan wordt het ook kaal.
Geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Kapper
We zijn ondertussen 6 weken verder en het haar van mijn man is behoorlijk gegroeid ; het hangt al op zijn oren. Dus vrijdag naar kapster Bazuin om het weer eens flink te laten opscheren. Rond de oren goed kaal en de nek lekker kaal uitscheren tot halverwege het achterhoofd. De rand langs de kam opscheren. Ook de pony gaat weer korter. Een mooie rechte pony tot halverwege het voorhoofd.
Geen afspraak te maken. Ouderwetse kapster.
Is soms wel eens jammer dat de winkel al om half 12 's ochtend sluit tot 1 uur 's middags.
Waardering:
4.0 8.0
|
Vrijdagmiddag naar de kapper
Aankomende vrijdag middag gaat mijn man weer onder het schort bij kapper Bazuin alleen weet hij dit nog niet. Suprise ! Tondeuse kort. Het is hard nodig. Zijkanten en nek wordt weer flink hoog uitgeschoren. Ik hoop dat het lekker druk is. Gezellig om te zien hoe de kapper de klanten knipt en scheert.
Leuke ouderwetse kapper die nog een ouderwets bloempotkapsel kan scheren.
Geen.
Waardering:
4.0 8.0
|
ben er geweest
Ik ben bij kapster Bazuin geweest. Ze wou mij een zwarte kapmantel (die er niet fris uitzag)omdoen maar toen heb ik gevraagd of ik de licht blauwe om kon krijgen en een halskraagje omdat ik hygiëne wel een belangrijk punt vindt in een kapsalon. Het is een leuke ouderwetse salon en ze heeft mijn haar prima geknipt. Maar dat vieze oude afgewassen schort met gaten erin dat ze draagt,dat kan echt niet :-( Dat schort is echt aan vervanging toe !!! zo kun je geen klanten bedienen, of geen schort of een ander schort dat er goed uitziet. Prima geholpen maar zal er niet weerkomen voordat het ze er iets aan gedaan heeft
goed geknipt
zwarte kapmantels en vies oud afgewassen schort met gaten erin die ze draagt
Waardering:
1.0 2.0
|
Geknipt en geschoren
Weer prima geknipt en geschoren door kapper Bazuin !
Heeft altijd tijd. Heerlijk om even in de stoel te zitten. Ontspannend.
Geen minpunten.
Waardering:
4.0 8.0
|
Zelf even bellen
Beste Hans, Namens mijzelf en Ellie ; bel haar zelf even op. Mijn man is de laatste keer trouwens onder een licht blauw kappersschort geknipt en opgeschoren. Ikzelf ga altijd naar familie van Mw. Bazuin die verderop in de straat een kapsalon heeft. Een moderne kapsalon.
Dichtbij voor mijn man. Aardige vrouw en ze knipt prima.
Geen. Heb mijn man nog niet gehoord over het jasschort ;-)
Waardering:
4.0 8.0
|
Re:buurvrouw
Hallo. Ik volg al een tijdje alle commentaren over kapsalons en ben een liefhebber van oude salons. Alleen geen liefhebber van zwarte kapmantels, het lijkt me heerlijk om het haar opgeschoren te krijgen door mevr Bazuin. Mijn vraag is aan de buurvrouw:Kunt U vragen aan Mevr. Bazuin waarom ze het jasschort niet draagt waar hier over geschreven wordt,wat haar toegezonden is. Als U dat zou willen doen ben ik U zeer dankbaar want knap wel af op een kapster die in een oud afgewassen schort mij bedient. Hoop op een pos. reactie
denk veel
zwarte kapmantels en ud schort wat de kapster draagt
Waardering:
5.0 10.0
|
Mijn buurtkapper
Wij wonen vlak naast de kapper. Ik zie regelmatig mannen en vrouwen binnenstappen bij Mw. Bazuin. Aardige buurvrouw en een goede kapster. Ik lees dat het ouderwets is maar ik ken ook mannen die netjes geknipt worden. Echt niet allemaal kaal. Ook wanneer het wel kaal geschoren wordt ziet het er allemaal netjes uit. Voor ieder wat wils denk en zeg ik altijd.
Lekker dicht bij
Er zijn geen min punten
Waardering:
4.0 8.0
|
Zag een perfect opgeschoren hoofd
Woensdagmiddag 5/9 reed ik om kwart over 3 's middags langs de kapper en kwam er een klant naar buiten met een perfect opgeschoren kapsel. Ik heb mijn fiets omgedraaid om de man nog een keertje te bewonderen toen hij bij zijn auto stond. Dit soort kapsel is wel aan kapper bazuin toevertrouwd. Leuk ouderwets hoor. Complimenten aan de kapster.
Lekker ouderwets
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Donderdag
Donderdag zet ik mijn man weer af bij de kapper. Bijna 3 weken verder mag er wel weer wat haar verwijderd worden van zijn hoofd en dat is wel aan kapper Bazuin toevertrouwd.
Vakkundige kapster. Knipt en scheert prima
Prijs ? Of zie ik dat verkeerd ? 10 euro zou ik een mooie prijs vinden voor alleen een opscheer beurt.
Waardering:
4.0 8.0
|
Naamsverwarring
Ik heb mevrouw Bazuin het witte jasje gestuurd en mijn man heet Kees. Ik vind het wel onbevredigend dat de kapster het mooie/stijlvolle witte jasje nog niet draagt. Het hoort bij de nosstalgische kapsalon en is volkomen in stijl met de kapster. Blijf hopen dat ze het gebaar van mij zal weten te waarderen en het alsnog zal gaan dragen.
Goed en zeer vakbekwaam
Geen wit en schoon jasje
Waardering:
4.0 8.0
|
Weer prima geknipt
Afgelopen woensdag weer eens een bezoek gebracht aan kapper Bazuin.
Weer netjes geknipt en opgeschoren. Kan er weer 3 weken tegen.
Geen - Misschien de warmte. Maar een kwartiertje in de stoel is wel uit te houden hoor. Misschien de deur open zetten.
Waardering:
4.0 8.0
|
2x Erna
Hallo, Mijn man heet geen Kees. Er is dus nog een Erna die bij deze kapper komt.
Dat er meer mannen bij deze kapper komen voor een opscheer beurt
Geen min punten. Wel een advies om de zwarte kaplakens te vervangen voor blauwe kaplakens. Veel netter evenals een net schoon jasje voor Tineke. Maar dat ga ik haar niet vertellen.
Waardering:
4.0 8.0
|
Weer netjes
Mijn man is door Tineke Bazuin weer netjes geschoren. Een lekker ouderwets opgeschoren model ! Er gaat niets boven een ouderwetse dorpskapper.
Mijn man zat onder een blauw schort. Erg netjes.
Warmte in de winkel. Pffff. Medelijden met de kapper.
Waardering:
4.0 8.0
|
Jasje
Beste Erna, Hoop dat jullie vacantie een fijne is geweest . Goed dat je je lief weer even laat knippen en scheren ........maar heb je het nog over het witte jasje met de kapster gesproken ?? Hoor het graag !
Vakvrouw
Ontbreken van nieuw jasje en zwarte lappen
Waardering:
4.0 8.0
|
Terug van vakantie
Morgen of woensdag zet ik mijn man weer even af bij kapper Bazuin. Na 4 weken mag er wel weer een stuk af. Gezellig even bijpraten met kapper Ineke terwijl mijn man geknipt en geschoren wordt.
Je kunt er terecht zonder afspraak. Vriendelijk en vakkundig ouderwets.
Zwarte kaplaken. Maar dat is inmiddels wel bekend.
Waardering:
4.0 8.0
|
Nieuwe kappersjas
Erna vertel is hoe de knip/ scheerbeurt van je lief is verlopen . Is de nieuwe witte jas nog ter sprake gekomen ? Zijn de zwarte, vieze, lappen al in de container ? We horen het graag ! Met vriendelijke groet ook aan Kees.
Zoals altijd positief over deze kapster.
Blijft het niet dragen van het nieuwe kappersjasje
Waardering:
3.0 6.0
|
Voor de vakantie nog even naar de kapper
Woensdag zal ik met mijn man nog even langs kapper Bazuin rijden. Even lekker bij praten terwijl mijn man een kort geschoren koppie krijgt van kapper Tineke.
Kan lekker kort scheren. Vind ik altijd geweldig om te zien. Heerlijk ouderwets winkeltje waar wij graag komen.
Ik lees hier veel reacties over het zwarte schort welke nog wordt gebruikt door de kapper en haar witte jas schort. (inderdaad ook aan vervanging toe) Ik vind ook dat deze (zwarte kapmantels) vervangen zouden moeten worden. Misschien een paar extra blauwe kapmantels aanschaffen. Dat geeft wel een frisser aanblik. Het nieuwe blauwe schort wat de kapper gebruikt is veel netter. En ik ben voorstander om altijd een nekstrip te gebruiken. Dat is hygiënischer.
Waardering:
4.0 8.0
|
Goed geknipt
Vandaag door de kapster mooi geknipt. Ben zeer tevreden, dit is inderdaad nog een vakvrouw die " wars" is van alle kappersfratsen die je tegenwoordig in de z.g. Moderne salons tegenkomt.
Toppie
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Dominant
Beste Erna wat jammer dat er nog geen gevolg is gegeven aan je zo goed bedoelde geschenk. Je schrijft dat je partner genoten heeft van de dominante behandeling. Wat mag ik me daar bij voorstellen ? Zelf ben ik gesteld op een enigszins afstandelijke/afhankelijk gevoelige behandeling. Is het dat wat je partner zo aangenaam vindt van een knipbeurt bij nostalgische salon van mevrouw Bazuin. Als mijn vermoeden juist is dan hoort daar inderdaad de , ouderwetse, witte jas en ma schort bij. Het mooiste zou zijn een knipbehandeling met zo,n stalen handtondeuse . Ik realiseer me dat dit wel heeeeeeel ouderwets is. Maar wel van grote klasse !
Nostalgie
Nvt
Waardering:
4.0 8.0
|
Lafbek
Mijn partner Kees is enkele weken geleden door mij weer eens naar kapster Bazuin gestuurd om het koppie eens goed onderhanden te nemen. Dat heeft mevr. Bazuin perfect gedaan !! Ik had mijn Kees ook opdracht gegeven om naar het, door mij geschonken, witte jasje te vragen. De lafbek heeft dat niet gedurfd, hij was bang dat hij minstens een oor zou moeten gaan missen ! Geknipt zonder dat de kapster het nieuwe witte jasje droeg moet gesteld: hij ziet er weer lekker fris uit en hij heeft evenzo genoten van de enigzins dominante knipbeurt !
Kwaliteit
Witte jasje in de kast
Waardering:
4.0 8.0
|
zeer goede kapster
hallo. Ik ben gisteren voor het eerst bij mevrouw Bazuin geweest, wat een heerlijke oude salon en prima kapster. Ik kreeg een blauwe kapmantel om en was daar blij om want ben niet zo'n fan van zwarte kapmantels. En inderdaad wat hier geschreven wordt mag het schort wat de alleraardigste en vriendelijke kapster draagt wel vervangen worden door een nieuwe. Ga hier zeker vaker naar toe
heerlijk kort geschoren op de ouderwetse vakkundige manier door een SUPER KAPSTER die haar vak verstaat.
het schort mag vervangen worden en de zwarte kapmantels ook die er hangen kreeg gelukkig een blauwe om
Waardering:
5.0 10.0
|
Wit jasschort
Beste Erna wat een teleurstelling dat kapster Bazuin het nieuwe jasje nog niet in gebruik heeft genomen . Zo lang ze mij knipt draagt ze het, ook witte, halterschortje. Je hebt gelijk dat is aan vervanging toe. Mijn advies: bel haar eens op of vraag er na als je weer eens langsgaat. PS je echtgenote is niet de enige die gesteld is op witte hygieenische werkkleding !
Degelijk
Jasje
Waardering:
4.0 8.0
|
Is er nog steeds geen wit jasje?
Waar blijft het witte jasje toch?, Robijntje help AUB want WIT MOET WIT blijven!!!!
Nooit geweest maar geef voordeel van de twijfel
Waardering:
5.0 10.0
|
Jammer
Jammer dat, de zo gewaardeerde, kapster het door mij gezonden nieuwe witte jasje nog niet draagt ! Het zou haar niet alleen goed staan maar ook een blijk van waardering zijn naar mij toe ! Hopelijk komt het toch nog wel goed ! Ze is en blijft voor mij en mijn man Kees een topkapster !
Bekend
Nog geen nieuw jasje aan
Waardering:
4.0 8.0
|
Ouderwetse herenkapper / dorpskapper
Ik kom hier wanneer ik voor mijn werk in de buurt ben. De kapster kan goed opscheren. Een heerlijk ouderwets winkeltje waar ik graag kom. Soms gaat mijn vrouw mee om te watergolven. Dames en heren zijn hier nog gescheiden van elkaar.
Je kunt hier nog terecht zonder afspraak. Soms moet je even wachten wanneer iemand voor is. De kapster is vriendelijk en je hoeft niet iedere keer uit te leggen wat er moet gebeuren. Kort is ook kort bij deze kapster. Inderdaad gebruik de kapster tegenwoordig een blauw kappersschort. De nieuwe witte jas heb ik nog niet kunnen ontdekken.
Geen.
Waardering:
4.0 8.0
|
Hans
Hans geweldig dat je excuses hebt gemaakt !! Dat siert je en zal ook jezelf veel voldoening geven. Het is ons duidelijk dat jij als liefhebber van de nostalgische kapsalon gehoopt had dat Tineke Bazuin haar geschonken nieuwe witte jasje zou dragen. Ik denk dat ze je excuses zal accepteren en het prachtige jasje zal gaan dragen. De zwarte vieze kapmantel die moet wel direct de salon uit !
Goede kapster
Zwarte kapmantel
Waardering:
4.0 8.0
|
Weer prima geknipt
Mw. Bazuin blijft een prima kapster. Vanmiddag weer even binnen gestapt en binnen een kwartier zat ik weer in de auto. Ik kan er weer even tegen.
Plus punt is dat je geen afspraak hoeft te maken !
Geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Re
oke ik ben misschien iets te hard geweest in mijn oordeel en voor jullie allemaal sorry!! Ik heb geen contact met kunst en vliegwerk of wat dan ook in nijmegen. Heb een kapster bij mij in de buurt gevonden waar ik tevreden mee ben en die ik iets over mijn passie voor nostalgische salons heb verteld waar ze begrip voor had na een lang en open gesprek en dat bij hoge uitzondering voor mij wil doen. Wens Jullie allen nog heel veel plezierige jaren bij Tineke Bazuin, Grt Hans
Waardering:
3.0 6.0
|
Stil zitten
Ja Hans als je geschoren wordt, en niet door Tinneke, dan moet je stilzitten ! Dat heb je goed aangevoeld na je onbehoorlijke reactie op onze allerbeste kapster uit Hooghalen. Maar wees een kerel en maak je verontschuldigingen . Ik weet zeker dat de kapster die zal accepteren en als beloning het nieuwe jasje zal gaan dragen en daarbij de zwarte, vieze, natte kapmantel zal wegdoen ! Hans niet geschoten is altijd mis !
Zie eerder
Waardering:
4.0 8.0
|
Wacht op Hans
Beste Hans waar blijft je reactie ? Zag dat je contact hebt gelegd met kunst en knip in Nijmegen. Wordt dit je nieuwe kapsalon ?
Waardering:
4.0 8.0
|
Reaktie van Hans
Goede vriend Hans wat hebben ze jou stevig aangepakt. Dat heb je wel een beetje aan je zelf te danken, ik ben er van overtuigd dat je het allemaal niet zo hebt bedoeld maar je reaktie gaf uit teleurstelling . Dat kan ik wel begrijpen. Hoe zit het met je nieuuwe kapster ? Mogen wij daar ook naar toe ? Zo ja dan graag naam en adres !
Bazuin blijft goed
Waardering:
4.0 8.0
|
Niet zo sportief
Hansje O Hansje toch, wat ben jij een onsportief kereltje ! Loopt te strooien met 10en en dan, zonder goede redenen, doe je deze vakvrouw in de ban en geef je haar een cijfer 2 . Dat is niet netje,'s en onsportief ! Ik geef je in overweging om op je negatieve reactie terug te komen en je excusses aan te bieden. Dat zou je sieren !!!!!!!!!!!!
N.v.t.
N.v.t.
Waardering:
5.0 10.0
|
Schandalig
In een woord schandalig zoals die Hans zich uitlaat over mevr. Tineke Bazuin. Jarenlang ( via kappers forum) laat hij zich positief uit over deze aller aardigste kapster en nu, eigenlijk om niets, " brandt hij haar" volledig af" !!!! Inhoudelijk reageert hij niet op vragen en kritiek. Wat te denken van zo,n figuur ????? Dan nog iets: Gelijkgestemden zijn nog steeds niet de zelfden !!
Voor de zich Hans noemende: geen plus
Voor de zich Hans noemende: alleen maar minpunten Voor mevrouw Tineke Bazuin: geen minpunten
Waardering:
5.0 10.0
|
Helemaal eens met Wilfred
13 februari 2012 | Wilfred Leren lezen Hans Niet alleen je gedrag komt vreemd bij mij over maar ik moet evenzo constateren dat je niet inhoudelijk kan lezen. Op 20-12 j.l geef ik een z.g. algemene mening/indruk over deze mevrouw en haar salon, dit n.a.v. de postings. Na het lezen van al die reaktie,'s wilde ik het ook eens meemaken. Nou dat is op 3-1 j.l. gebeurt ! Jij komt, als ik je moet geloven als heeeeeel lang bij deze kapster en hebt haar al zo vaak " de hemel in geprezen" dat het mij en al de anderen verbaast dat je deze goede kapster nu " een trap na geeft " !!!!!!!!! Niet zo netje,'s van je haar/knip geiler. Je hebt je zelf zeer belachelijk gemaakt met je laffe "wegloop" gedrag. Hulde aan onze kapster mevrouw Inneke Bazuin. Veel Zwarte ongewassen kapmantel
Aardig en vakbekwaam
Waardering:
5.0 10.0
|
sonja-wilfred
zou het kunnen zijn dat sonja en wilfred 1 en dezelfde persoon zijn????? en het is niet inneke maar TINEKE
steeds minder
vieze zwarte kapmantels en draagt een oud versleten schort
Waardering:
1.0 2.0
|
Vraag aan Wilfred
Hallo Wilfred. Vraag:Hoe kun je op 20 december schrijven dat er niets boven mevr.bazuin gaat terwijl je op 3 januari schrijft er voor het eerst geweest te zijn??? Lijkt mij dat je dan op 20 december niet weet hoe zij knipt en hoe de sfeer daarbinnen is of heb ik dat mis?
nostalgische salon
Vieze Zwarte kapmantels en ze draagt een oud en versleten schort
Waardering:
1.0 2.0
|
Leren lezen Hans
Niet alleen je gedrag komt vreemd bij mij over maar ik moet evenzo constateren dat je niet inhoudelijk kan lezen. Op 20-12 j.l geef ik een z.g. algemene mening/indruk over deze mevrouw en haar salon, dit n.a.v. de postings. Na het lezen van al die reaktie,'s wilde ik het ook eens meemaken. Nou dat is op 3-1 j.l. gebeurt ! Jij komt, als ik je moet geloven als heeeeeel lang bij deze kapster en hebt haar al zo vaak " de hemel in geprezen" dat het mij en al de anderen verbaast dat je deze goede kapste nu " een trap na geeft" !!!!!!!!! Niet zo netje,'s van je haar/knip geiler. Je hebt je zelf zeer belachelijk gemaakt met je laffe "wegloop" gedrag. Hulde aan onze kapster mevrouw Inneke Bazuin.
Veel
Zwarte ongewassen kapmantel
Waardering:
5.0 10.0
|
Eerder geschreven !!
20 december 2011 | Wilfred Leuk Wij kunnen het allemaal wel leuk, nostalgisch, opwindend en spannend vinden maar ik denk dat al die sensatie aan de kapster voorbij gaat ! Die doet wat ze al heeeeel lang doet en op de zelfde wijze nl. Goed, degelijk en betaalbaar knippen en scheren en dat allemaal met de spullen en kleding die er al heeeeeel lang bijhoren. Blijft natuurlijk allemaal leuk om zo,n knip/scheer behandeling in zo,n salon en door deze kapster te ondergaan. Dat hedendaagse gebeuren in de z.g. Moderne salons gaat steeds meer mensen tegestaan. Het kost erg veel geld en het resultaat laat veelal te wensen over. Nee voor mij gaat er niets boven mevr. Bazuin ! Nosstalgisch en vakbekwaam
Kwaliteit en degelijk
Waardering:
4.0 8.0
|
Echt zo erg ?
Hans wat jammer dat jij, die er toch wel "kijk" op hebt zo,n teleurstelling moest meemaken ! Je hebt er een hele reis voor over en dan wordt je zo teleurgesteld ! Maar ik kan je geruststellen...... 80 % van alle kappers heeft gekozen voor die zwarte lappen. Lekker makkelijk, je ziet er weinig op en wassen is dus ook niet nodig . De goede salons die wel zorgen dat ze schoon zijn behoeven zich niet aangesproken te voelen. Je stelt dat je een kapster hebt gevonden die wel aan je wensen voldoet....... Wil je ie kennis met mijndelen ?
Even geen
Zwarte kaplaken
Waardering:
3.0 6.0
|
re:
Hallo Wilfred en Willem. Ja het was niet echt genieten die aanblik van die vieze zwarte kapmantels,en dat terwijl ze die blauwe er had hangen!!! Ik kon haar er niet op aanspreken omdat er na mij ook nog een klant was en ik niet wist hoe ze zou reageren. BLIJFT EEN FEIT DAT HET JAMMER VOOR ONS IS DAT ZO'N NOSTALGISCHE SALON DE FINNISHING TOUTCH NU MIST DIE HET PERFECT MAAKT. als ik tijd heb zal ik haar van de week bellen en vragen of ze het op prijs heeft gesteld wat een grote groep klanten haar wou aanbieden. GRT Hans.
nostalgische salon
mist de finnishing toutch
Waardering:
2.0 4.0
|
Teleurgesteld
Hans ik denk dat ik jouw teleurstelling wel kan begrijpen, maar verbaas me wel over je negatieve reactie ! In eerdere postings prijs je deze vakvrouw " de hemel in" en nu brandt je haar volledig af ! Dat je teleurgesteld bent daar kan ik me in vinden. Het is ook niet correct dat mevr. Bazuin het gebaar niet "op waarde weet te schatten" en de waardering van enkele vaste klanten niet naast zich neer legt. Je hebt er een poosje zitten genieten maar durfde haar niet te vragen over "hoe en wat". Dat is niet erg sterk van je ! Ik neem aan dat haar knip/scheer kwaliteit nog steeds TOP is ! Dat vieze en ongewassen en zwarte kaplaken dat kan natuurlijk niet. Dat ben ik wel met je eens !
Even niet
Zwarte kaplaken
Waardering:
3.0 6.0
|
Jammer
Beste Hans, Dat zou wel heel jammer zijn als ze het mooie gebaar van Erna niet heeft weten te waarderen ! Kan me dat bijna niet voorstellen ! Ik heb het prachtige witte jasje dat mijn vriendin haar stuurde gezien en ken tevens de waarde. (38,50) Als het waar is dan heb ook ik mijn vertrouwen verloren !
Niet
Twijfel
Waardering:
2.0 4.0
|
jammer en heb een nieuwe kapster gevonden die wel aan mijn eisen voldoet :-)))
ben weer bij bazuin geweest en had 2 klanten voor me. Ze droeg nog steeds dat oude schort en gebruikte die vieze oude zwarte kapmantels. ben toen ik bijna aan de beurt was weg gegaan. hoefde ook niet geknipt te worden omdaty ik een kapster heb gevonden die aan mijn eisen voldoet:-)))) Maar wou gewoon kijken of alles wat hier geschreven werd ook in de praktijk zo was, helaas niet
vieze oude zwarte kapmantels
Waardering:
1.0 2.0
|
Info
Beste Hans, Waarom bel jij haar niet even op om te vragen of hij is aangekomen en wat ze van het initiatief heeft gevonden. Vraag tevens even of ze het nieuwe jasje draagt en hoe ze hem vindt. Weet je ook of ze deze berichten leest en dat ze is verkozen tot de eerste de beste ?
Veel
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
re:nieuwe schort
ben zeer benieuwd naar een bericht van wanneer Tineke want zo heet ze ben ik achter gekomen, het jasschort draagt
alles
niks
Waardering:
5.0 10.0
|
Berichtje
Prachtig dat mevrouw Bazuin haar nieuwe jasje heeft ontvangen . Heeft iemand haar al zien werken in de nieuwe outfitt ??
Nieuwe witte jas
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Nieuw schort
Het nieuwe jasschort is vandaag op de post gegaan. Het is een 3/4 tuniekjasje met doorknoop, dus gemakkelijk in het gebruik ! Ik hoop dat onze kapster het gebaar weet te waarderen !
Veel
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
nieuwe witte jas
Ik heb de kapster een briefje gestuurd en haar gevraagd of zij het gebaar van een aantal goede klanten weet te waarderen. Ik verwacht via deze wel een positief antwoord.
genoeg
geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Bekend
Mijn vraag is of mevrouw Bazuin wel op de hoogte is van al jullie, positieve, beoordelingen en het daar mee eens is. Het sturen van een nieuw jasje lijkt me wel een leuke blijk van waardering, maar zal ze dat niet zien als bemoeien met haar beleid ?
De waardering voor een klassieke salon
Niet
Waardering:
5.0 10.0
|
Goed
Aardige kapster waar ik al jaren kom. Geen gedoe gewoon knippen en wegwezen Ik kom hier graag
Geen gedoe
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer Goede Kapster en kan iemand het melden als ze de jasschort draagt die haar is toegestuurd?
ben altijd zeer tevreden als ik er geweest ben als ik in de buurt ben. kan helaas niet altijd,maar kan iemand het melden als ze de nieuwe jasschort draagt die een klant haar namens alle klanten heeft toegestuurd? BVD
nostalgische salon met kapster in schort en nieuwe blauwe kapmantel
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Blijft een fijne ervaring
Was iets te vroeg voor mijn afspraak en moest even wachten. Geen probleem want mevrouw Bazuin knipte een man van in de 40. Je kon aan de gesloten ogen van de man zien dat hij intens genoot toen de kapster met de tondeuse zijn haar steeds korter knipte. Ze had nog geen nieuwe witte jas aan ! Het wachten had voor mij nog wat langer mogen duren...... Maar helaas veel te snel hoorde ik: U mag plaatsnemen !
Alleen maar
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
1e bezoek
De "stoute schoenen aangetrokken" en een bezoek gebracht aan de salon van mevrouw Bazuin. Eigenlijk verschilt het niets met de sfeer die ik, in een ver verleden, ervoer bij mijn dorpsbarbier. Ze werkt snel en doelmatig, eigenlijk iets afstandelijk, naar het afgesproken model. In mijn geval geen z.g. Bloempotmodel maar keurig gedekt met de peren vrij. Nekpapiertje, schone kapmantel en wit apothekersjasje. Mijn eerste ervaring met deze zaak en kapster is goed voor een 9 plus. Had eigenlijk verwacht dat ze reeds een nieuwe, toegezegde, witte kappersjas zou dragen. Ik denk maar zo : " wat in het vat zit enz, enz,"
Geheel
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Kwaliteit
Ik kom graag bij deze kapster. Ze heeft geen Poe ha en is altijd zichzelf. Ja inderdaad het is een nostalgisch gebeuren en juist dat weet ik op waarde te schatten. Als agente heb ik mijn haar lekker kort en mijn vriendin vindt het opwindend zoals die mevrouw het knipt. Uiteindelijk gaat het om wat ik en mijn vriendin er van vinden. Wij noemen dat kwaliteit. Het zou inderdaad niet gek zijn als ze een nieuwe witte jas gaat dragen. Dat hoort helemaal bij haar en de salon.
Zie boven
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Nieuwe kapmantel
Ik heb deze week mijn man weer eens naar mevrouw Bazuin gestuurd met de opdracht zich eens stevig onderhanden te laten nemen. Ik kan u verzekeren dat het is gelukt en met een zeer goed resultaat. Lekker kort opgeschoren met de tondeuse. Daar houd ik van ! Nieuw is dat de zwarte kapmantel vervangen is door een licht blauw exemplaar, nog steeds geen wit maar duidelijk een verbetering, het nekpapiertje ontbrak. Jammer ! Wie weet de maat van mevrouw de kapster ? Dan stuur ik haar, mede namens meerdere tevreden klanten een mooi, wit en nieuw exemplaar ! Zal ze zeker weten te waarderen ! Mijn man KIKT namelijk op witte kappersjasschorten. Wie eigenlijk niet ?
Nog beter in nieuwe witte jas !
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Leuk
Wij kunnen het allemaal wel leuk, nostalgisch, opwindend en spannend vinden maar ik denk dat al die sensatie aan de kapster voorbij gaat ! Die doet wat ze al heeeeel lang doet en op de zelfde wijze nl. Goed, degelijk en betaalbaar knippen en scheren en dat allemaal met de spullen en kleding die er al heeeeeel lang bijhoren. Blijft natuurlijk allemaal leuk om zo,n knip/scheer behandeling in zo,n salon en door deze kapster te ondergaan. Dat hedendaagse gebeuren in de z.g. Moderne salons gaat steeds meer mensen tegestaan. Het kost erg veel geld en het resultaat laat veelal te wensen over. Nee voor mij gaat er niets boven mevr. Bazuin !
Nosstalgisch en vakbekwaam
Waardering:
5.0 10.0
|
Witte kaplaken
Mischien is het een idee om mevr. De kapster een witte kapmantel aan te bieden. Zo,n ouderwetse katoenen zal wel niet meer te koop zijn. Mogelijk heeft ze zelf nog een witte in de kast liggen. Inderdaad er moet een witte komen, dat maakt een bezoek aan deze (top) kapster een nog grotere belevenis. Ze zal het hierna nog wel eens heel druk kunnen krijgen !! Wie weet de kledingmaat van mevrouw Bazuin ?? Dan stuur ik haar in ieder geval een prachtige (nostalgische ) nieuwe witte jas. Zo,n type doorknoop model.
Nog mooier en beter
Geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Nostalgische kapsalon.
Leuke ouderwetse salon met een allervriendelijkse kapster die haar vak nog echt verstaat. Wat ik minder vond was de zwarte, naar mening niet gewassen, kapmantel. Eigenlijk zou dat een witte moeten zijn, je weet wel zo,n katoenen met bandje,'s N deze stijl kapsalon hoort een kapper in witte jas en witte kapmantels.
Vriendelijk en vaktechnisch !!
Zwarte vieze kapmantel.
Waardering:
4.0 8.0
|
Perfect geknipt
Mijn man is vanmiddag door Mw. Bazuin onder handen genomen. Geweldig ouderwets kapsel. Zijkanten en achterzijde lekker fris hoog opgeschoren.
Kapster kan goed opscheren
N.v.t.
Waardering:
4.0 8.0
|
Wassen en watergolven
Leuke kapper. Mw. Bazuin heeft nog een ouderwets winkeltje waar je prima wordt geholpen. Geen poespas. Heerlijk.Kom er wel eens om te watergolven. Ik woon helaas niet in de buurt anders zou ik hier wekelijks mijn haar laten watergolven
Vriendelijk en niet duur
Zou het echt niet weten
Waardering:
4.0 8.0
|
Aanrader !!!
Aardige mevrouw. Bijzonder ontspannen gevoel wanneer je hier binnenkomt. Geen team die op je duikt maar gewoon 1 kapster die de tijd voor je neemt. De eerdere recensies kloppen als een zwerende vinger. Een bezoek meer dan waard !
Vrij parkeren voor de deur. Geen team die op je duikt en je wordt niet met je kop onder de douche gezet zonder dat je daar om vraagt.
Winkel sluit tussen de middag omdat er gegeten moet worden. Maar dat is eigenlijk geen minpunt maar een plus punt. (rust punt)
Waardering:
5.0 10.0
|
Dorpskapper
Inderdaad is kapper Bazuin een gezellige dorps kapper. Meestal kun je er terecht zonder afspraak. Mijn man stapt er in ieder geval zo binnen en kan meestal meteen geholpen worden.
Vriendelijkheid en je kunt de auto gemakkelijk voor de deur parkeren
Gesloten tussen de middag
Waardering:
4.0 8.0
|
Gezellige kapster
Kapper Bazuin is nog een ouderwetse dorps kapper. De kapster heeft nog tijd voor een gezellig praatje. Fantastisch mooie inrichting en niet duur. Mijn man komt hier regelmatig. Misschien niet het meest trendy model maar wel heel netjes geknipt en opgeschoren. Een echte aanrader voor dames en heren die van nostalgie houden.
Vriendelijke bediening, gratis parkeren en niet duur.
Geen minpunten.
Waardering:
4.0 8.0

Plaats een review

In de buurt gevonden:

De Kapselier0.4km
Hooghalen - Hoofdstraat 51
 
Partout Haarboetiek5.8km
Zwiggelte - Hoofdstraat 28A
 
Dijkstra's Haute Coiffure6.4km
Assen - Schieland 17
 
Hetty de Thuiskapster6.5km
Beilen - Schapendrift 127
 
Gerry's Hairstyling6.8km
Smilde - Korenmolen 79
 
Leonie's Hairservice6.9km
Smilde - Koningin Julianastraat 48
 
Mia's Hair Care7km
Assen - het Sticht 54
 
Hairstudio 20007km
Assen - het Sticht 5