U bevindt zich hier: Home Kapper Overijssel Kapper Zenderen Kapsalon G.J. Veldhof

Kapsalon G.J. Veldhof

Hoofdstraat 27
7625PA Zenderen
Nederland

Telefoon: (+31) 0743494458
52.3225966.725973
44 3.4193548387097 2 6.8
Gemiddelde waardering uit 44 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Heel ouderwetse herenkapper.
Ik ben 16 en ben afgelopen donderdagmiddag opnieuw met mijn moeder bij kapper Veldhof geweest. Moest helaas weer van haar kort gemaakt worden. De kapper luisterde alleen naar mijn moeder en trok zich niets van mij aan. Hij begon direct met een tondeuse alles er af te halen en scheerde de heleboel kort op naar de kruin. Van voren werd mijn haar ook met de tondeuse heel kort afgeschoren en bovenop is het uitgedund, waarbij de kapper het over de kam scheerde. Op het laatst werkte de kapper het opzij en achter weer met een scheermes bij. Ik ging de stoel uit met een ontzettend kort opgeschoren en niet al te rechte, ouderwetse jongenskop.
Wij hoeven er nooit lang te wachten en het gaat daar heel snel (binnen 10 minuten klaar). Kost € 7,00 dus is heel goedkoop.
Kapper trok zich niks van mij aan, maar luisterde alleen naar mijn moeder. Ik wilde zelf geen hele korte kop meer, maar had niks te vertellen en moest stil zijn. Opzij en achter veel te kort geschoren en pony is niet echt recht gemaakt. Ontzettend ouderwetse kapper, die nooit met de tijd is meegegaan.
Waardering:
1.0 2.0
|
Keurige herenkapper en niet duur !
Mijn echtgenoot is er vorige week voor het eerst geweest en kwam terug met een keurig opgeknipt kapsel. Ik ben er gistermiddag met mijn dochter geweest. Ook zij is erg netjes kort gemaakt. Aardige kapper van 73 jaar, die hier al bijna 45 jaar zit. Ouderwets zaakje, nog echt van vroeger. Kortom een uitstekend adres voor een gewoon standaard kort kapsel zonder moeilijke toestanden. Wij gaan hier zeker opnieuw heen ! Mw. H.E. de Vries - Borne U mag mij gerust mailen : he.devries@hotmail.com
Kan ook een dame of meid knippen, als het kort mag. Werkt erg netjes met tondeuse en mes, zoals dat vroeger ook ging, zonder wassen/nat maken. Ook pony keurig kort en recht gemaakt, precies zoals moeder dat wilde ! Goedkoop : 6 euro.
Geen.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden:

 
Kapsalon Het Fleer1.5km
Zenderen - Braamhaarsstraat 5
 
Hair Desire2.7km
Borne - De Dorsmolen 9
 
Renate's Hairdesign3km
Borne - Raaigras 11
 
M. Styling3km
Borne - Grotestraat 232-a
 
Elles Hairfashion3km
Borne - Raaigras 30
 
Regina's Hairfashion3km
Borne - Sleedoornstraat 2
 
De Kapperij3.1km
Hertme - Weerselosestraat 302